1. nl
 2. fr
 3. eng

Team

 • Jente Van Ongeval

  Jente Van Ongeval

  Jente Van Ongeval studeerde af aan de KU Leuven in 2007. Sinds 2013 is hij bestuurder van Tandartsenpraktijk Sterdent. Hij is algemeen tandarts met affiniteit voor reconstructieve en esthetische tandheelkunde.

 • Ali Tahmaseb

  Ali Tahmaseb

  Ali Tahmaseb werd gevormd tot tandarts. Hij volgde verder een intensieve opleiding tot implantoloog. Heden is hij een welbekende implantoloog die in in onze praktijk tandimplantaten plaatst bij onze patiënten.

 • Ann De Greef

  Ann De Greef

  Ann De Greef studeerde af als tandarts in 1985 aan de KU Leuven. Ze was lesgever aan de opleiding ‘tandartsassistent’ en heeft aldus een grote affiniteit voor preventieve tandheelkundige behandelingen. Ze vervult bij Sterdent de rol van preventietandarts en verstrekt aldus tandheelkundige controles en professionele tandsteenreinigingen.

 • Morgane De Bouw

  Morgane De Bouw

  Morgane De Bouw studeerde af als mondhygiëniste aan de UCLL Leuven in 2020. Haar focus ligt bij de preventieve tandheelkunde: onder andere (half)jaarlijkse controles, professionele tandsteenreinigingen alsook op maat gemaakte poetsinstructie gericht naar de noden en behoeftes van de patiënt.

 • Ons team wordt vervolledigd door een gemotiveerd team van 7 tandartsassistentes:

  Ann Portier, Silke Bellon, Tanja Glerum, Rani Geeraerts en Eef Beunckens. Zij zijn aanwezig bij elke behandeling aan de stoel en regelen alle praktische zaken zoals de telefonische contacten, afspraken maken, afrekenen en de behandelunits steeds desinfecteren voor elke patiënt.