1. nl
 2. fr
 3. eng

Team

 • Jente Van Ongeval

  Jente Van Ongeval

  Jente Van Ongeval studeerde af aan de KU Leuven in 2007. Hij volgde zijn stage in het laatste jaar onder leiding van Pierre Vanderelst en is sindsdien lid van het team in Sterdent. Hij is algemeen tandarts.

 • Ali Tahmaseb

  Ali Tahmaseb

  Ali Tahmaseb werd gevormd tot tandarts. Hij volgde verder een intensieve opleiding tot implantoloog. Heden is hij een welbekende implantoloog die in in onze praktijk tandimplantaten plaatst bij onze patiënten.

 • Pierre Vanderelst

  Pierre Vanderelst

  Pierre Vanderelst studeerde af aan de vrije universteit brussel in 1979. Hij startte zijn eigen praktijk. Tijdens de 30 jaren die volgde ging hij de samenwerking aan met verschillende collega’s en vormde zo een hecht team van tandartsen en tandartsassistentes. Hij is een algemeen tandarts die een hele waaier van behandelingen beheerst.

 • Ann De Greef

  Ann De Greef

  Ann De Greef studeerde af als tandarts in 1985 aan de KU Leuven. Ze was lesgever aan de opleiding ‘tandartsassistent’ en heeft aldus een grote affiniteit voor preventieve tandheelkundige behandelingen. Ze vervult bij Sterdent de rol van preventietandarts en verstrekt aldus tandheelkundige controles en professionele tandsteenreinigingen.

 • Annelien Dillen

  Annelien Dillen

  Annelien Dillen studeerde af in 2016 aan de KU Leuven. Ze volgde haar stagejaar onder leiding van Jente Van Ongeval en maakt sindsdien als algemeen tandarts lid uit van het Sterdentteam.

 • Ons team wordt vervolledigd door een gemotiveerd team van 7 tandartsassistentes:

  Griet Weytjens, Ann Portier, Sanne Vreys, Silke Bellon, Nancy Wellens, Eve Bosmans en Nanouk Yembe. Zij zijn aanwezig bij elke behandeling aan de stoel en regelen alle praktische zaken zoals de telefonische contacten, afspraken maken, afrekenen en de behandelunits steeds desinfecteren voor elke patiënt.